sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mun on nähtävä, tehtävä kaikki, heti ja nyt!

Terveiset Kreikasta. Hienosti päästiin sinne ja takaisin. Meitä piti lähteä 8, mutta sitten meitä olikin 9, mutta hyvin oli tilaa. Tie oli todella mutkasta. Mentiin vuoreilta toiselle, todella huonokuntoisia ja mutkittelivia teitä. Koitin nukkua mahdollisimman paljon ettei vaan tulis huono-olo. No eihän siitä mitää tullu. Päätä särki vähän paluumatkalla mutta ei sen vakavampaa.

Lähdettii joskus 7.20 hotellilta ja oltiin joskus puoli 12 rannalla. Rajalla tullimiehet vähän mietti meidän monikulttuurista kööriä, mutta kunnialla päästiin Kreikkaan. Matka kesti jotakin 3 tuntia. Tosta näättekin Google mapsin reitin suunnilleen.

Siellä sitten oltiin 17 asti ja palvottiin aurinkoa ja uitiin. Olin elämäni toisen kerran meressä!! Ja ekaa kertaa "Valkoisella merellä". Vesi oli tosi suolasta, sen huomas siitä, että vedessä kelluminen oli helppoa.

Saavutin myös reissulla myös muutan asian: Näin elämässäni palmun ja piirsin hiekkaan sydämen. Ja tietyst,i kävin Kreikassa :D

Ai niin, tämä nyt ei ollut mitenkään yllätys, mutta paloin aika komeasti selästä. Onneks ostettiin kolmeen pekkaan Dartan ja Tamásin kanssa aftersunia, niin ehkä tässä ei olla kuolon partaalla.

Huomenna mennään Deviniin (mistä tulee yleisein pullovesi mitä ostetaan täältä), altaaseen uimaan (siis se vesi ei tuu siitä uima-altaasta.. tai kuka tietää? :D).
Taas pitääs herätä aikaseen ja palaaaa, mutta kyllä se on huomattavan rentoa vaan olla. Vois vaan olla useamminki.
No tiistaina alkaa sitten oikeet työt, et ei paljon naurata. Nythän me ollaan vaan viikon lomailtu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti