tiistai 17. heinäkuuta 2012

Huomista ja eilistä, loput näkee peilistä!


(toinen video Shiroika Lakasta. Meille on jäänyt paikan nimistä, jonkinlainen vitsi, että laulamme Can't take my eyes off you:ta, toistellen vain tuon kylän nimeä.

Hyvää iltaa minun puolesta. Koetan tässä vähän tiivistää, eilisen ja tämän päivän saldoa. Oltiin Devin -nimisessä paikassa turisteilemassa, plus ne jotka ei ollu Kreikassa pääsi vihdoin uimaan. Ei mitenkää tästä Smolyanin vuoristoista poikkeavaa näettävää. Kaikkeen sitä sitten osaa tottua. Käytiin myös Devil's Throat Cave -tippukiviluolassa, mikä oli ihan ainutlaatuinen kokemus. Vähän väsytti kun toista päivää piti bussilla ravata, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Opetin myös kämppikselleni Evalle suomea. Hän on itse Iso-Britanniasta, tai siis Karibialta. Ihan kiva oppia hältäkin jotain enkkua, kun onhan hän natiivikin. Katottii tänään siestalla hänen kanssa X-men: First Class. Siinä muuten näyttelee Nälkäpelin Katniss Everdean (en jaksa googlettaa, mikä sen oikea nimi on).
Illalla sitten ahtauduttiin kymmenen ihmistä pienelle parvekkeella hiukan rentoutumaan ja puhumaan elämästä. Tykkään kyllä ihmisistä täällä suuresti!


Tänään meidät sitten jaettiin tiimeihin joita oli neljä.
1. tiimi oli vastuussa, loppukonsertin järjestämistä, Vip -vieraiden ja muusikoida hostaamisesta ja PAALEISTA joilla rakennetaan festariaita Loppukonsertti on Perelik -nimisessä paikassa, jonne mennään vissiin huomenna(?). Oon tässä ryhmässä.
2. tiimillä oli periaatteessa sama jopi, mutta Smolyanissa baareissa, missä bändit esiintyy. Miinus tosiaan paalit.
3. Kolmas tiimi vastaa tulevasta lasten taideleiristä (kolme italialaista, jotka on täällä viikon pidemään aikaa), ja festivaalien aikana olevista lastentyöpajoista. Niiden on tarkoitus mm. tehdä Potato-puppets:eja, eli peruna-nukkeja.
4. Neljäs ryhmä on mediavastaavia, reportteja, kuvaajia ja myäs lipun myyjiä. Yhdelle annettiin keissi myös vastata nettimainonnasta. Tässä ryhmässä on kaksi Iso-Britannialaista, joten tuskin tulee kielioppi mokia muittenkaan suunnalta.


Meillä alkoi myös tästä eteenpäin teema-illat, jokasen maan kanssa. Bulgaria oli tietysti ensimmäisenä. Juotiin, laulettiin, naurettiin ja syötiin todella hyvin. Voi juku kuinka hyvää Shopska-salaatti on, plus kana kun sen valmsitaa ja maustaa hyvin!! Illalla kun kaikki oli mukavassa nousussa, tehtiin semmonen disco-rinki jossa kaikkien piti näyttää jotain oman maan tanssia ja laulua. Suomi edusti Ponileikillä, Kakkulaululla ja Ievan polkalla. Meidän oma teema-ilta on torstaina, niin ajattelin että opettelisin siihen mennessä tuon purjon heilutus laulun kokonaan. Voi ei.. sanotaan näin.

Saavutin tänään muuten taas yhden asian tänään. Katsokaa itse. Oon aina halunu tehdä tän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti