maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kuin ensimmäistä päivää



Tässä vielä ekan päivän tunnelmia :) Plus ensi esittelyssä kaksi muuta suomalaista: Jenni ja Suvi. Hekin varmasti sanovat sanasen blogiin reissusta :)))

Eilen koulutuksen jälkeen vietettiin iltaa Sofian yö-elämässä tässä lähiöalueella. Stadiumilla, keskustassa oli Guns N' Rosesin keikka ja kuultiin mm. Better. Sitten ku lähdettiin kotii oli keikan vikabiisi soi, joka sopi meillekin ihan hyvi; Paradise City

I want you please take me home..

Koulutus on ollu todella informatiivinen, ja paljon luentojen yhteydessä on pieniä tehtäviä, jotka tekee tunneista jouhevia. Eilen iltaohjelmassa sai päättää halusko tehdä ryhmässä laulun, tanssin, tarinan vai näytelmän EVS ohjelmasta ja siitä mitä tuleva kuukausi tulee olemaan. Naurettiin ihan kippurassa tuotoksille, ja oli hieno huomata, että jo ekana päivänä, osataan toimia ryhmässä eikä enää jännitä esimerkiksi puhua englantia.

Oltiin siis eilen semmosessa pubissa, joka oli vähän niinku kiska, jonka ympärillä oli puutarha tuoleja ja niitten ympärillä istuttiin ja oltiin. Se oli niinku keskellä puistotietä. Siellä oli semmonen ufomainen katos, screeni josta tuli gunnareiden konserttitaltiointi ja sen edessä jamppa soittamassa akustisella covereita. Tuli kaikkia ihania kappaleita <3

Oli siisti huomata, että musiikki todella rikkoo kielirajat. Kun ers Latvilainen pariskunta pyyri laulajalta Beatlesin Hey Junea, niin kohta koko meidän pöytä oli hyräilemässä kappaletta. Tämmöistä täällä. Liitän vielä pari videoata tunnelmista :)

Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti