keskiviikko 1. elokuuta 2012

No siitähän on nyt jo aikaa

On ollut sen verran hektistä/antihektistä, ettei ole paljon jaksanut kirjoittaa. Tänään nyt päätin, että saisin vähän tuntumaa hommaan. Pitäisi kirjoittaa Youthpass* (apua), ja ihan työhakemuskin kotopuoleen.

* Youthpass on periaatteessa semmonen loppuselonteko tästä kaikesta.

Eilen oli viimeinen treeninkipäivä. Juhlat on juhlittu ja festivaalit on vietetty. Youthpassia ollaan väkerretty ja toisiamme halailtu. Meidän reissun alussa oleva treenaaja Nasko, oli nää kaksi viimeistä päivää jelppimässä ja tehtiin pitkästä aikaa taas oikeita töitä (tai siis siltä se ainakin tuntu. tykkään välillä käyttää enemmän päätä kuin käsiä työnteossa). Hyvät muistiinpanot on ainakin nyt tuohon kirjoittamiseen, ellei muuta. Ties vaikka olisi rahkeita, kun Suomeen palaa, ottaa muistiin panoista parhaat palat, ja kertoa kokemuksia myös ihan suomeksikin. Siitä kun vain vähän kääntää.

Mentiin eilen, meidän suomalaisten kesken, hotellissa saunaan ja porealtaiseen. 6e kyllä maksoi ihan mielellään suomalaisesta saunasta (made in Finland luki siinä niin) ja poreilusta niitten tyyppien kanssa. Tuntui, että sitä nauroi varmaan koko reissun edestä, oikeastaa ei millekään.
Kyllä yksi ikimuistoisin reissu täältä, tuo lomanaloitus saunan merkeissä.

Tänään ihmiset meni Plovdiviin ja huomenna olis tarkoitus lähteä Burgasiin. Sinne meno on 7h ja hostellissa pitäisi myös nukkua. Tarkoistus olisi ihan mennä, kun Suvi sitten jää sinne vielä viikoksi auringonarmoille.
Mie oon kai nyt sitten menossa. Onhan se ihan jees. Ei oo vielä tullut vaan fiilistä. Onhan tässä tullut matkustettua lähes joka toinen päivä bussilla jonnekin.
Saa nyt nähdä.
Mun pitäis ostaa muuten matkalaukku. Vanhaa alkaa pikkuhiljaa näyttää pieneltä tavarakasaan verrattuna. Hehheh.. Jos sitä tänään kävis kattelemassa.

Ei tässä kai tällä kertaa sen enempää. Lataan videoa festivaaleista ja kaikesta jahka johdon löydän. Mulla on tossa aikaisemminki ollu pari videopäivitystä, mutta koska netti on ollut niin hidas ne on nyt muokkaus-vaiheessa. suhrasen ne sitten jossain vaiheessa. Viimeistään kotona.

Ti Amo!
Obicham Te!
Szeretlek!
Minä rakastan sinua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti